Hoog-in-Google-02Website hoger in Google?
Van vrijwel al mijn klanten krijg ik dezelfde vraag: “Hoe komt onze website hoger in Google?”. Natuurlijk hebben wij een aantal praktische tips om je website hoger in Google te krijgen.

Denk vanuit de klant
Bezoekers en Google vinden beide toegevoegde waarde erg belangrijk. Bezoekers hebben er baat bij dat ze een oplossing vinden voor hun probleem en Google vind het belangrijk om de beste oplossing te bieden voor haar klanten. Verdiep je daarom in de problemen waar klanten, lees je doelgroep, tegen aan lopen. In mijn geval gaat het om problemen als “Hoe komt onze website hoger in Google?”.
Een bedrijf dat bedrijven helpt aan sales zal een artikel moeten schrijven over bijv. “Hoe krijg ik meer sales?”. Hun klanten zijn daar tenslotte naar op zoek.
Het feit dat jij gratis een deel van je kennis deelt en hiermee een oplossing bied voor je bezoeker, zorgt voor een enorme ‘glimlach’. De bezoeker zal vaak enthousiast over je raken en je ook wat gunnen en je dus ook benaderen voor een vervolgopdracht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Previous Post
«
Next Post
»
Alle originele inhoud op deze pagina's wordt gedigitale vingerafgedrukt en gecertificeerd door Digiprove

Voor alle producten op onze website gelden onze 'Algemene voorwaarden' - Aanbiedingen zijn pas geldig na wederzijds goedkeuren. Sluiten